Leave Your Message
ʻO ke kumu a me ka hoʻohana ʻana i nā Berets

Nūhou Huahana

ʻO ke kumu a me ka hoʻohana ʻana i nā Berets

2023-12-01


ʻO ke kumu o nā berets


ʻO ka beret he pāpale kuaʻāina mai Farani mai, he pāpale koa pūʻali koa a me ka hōʻailona koa. He mea maʻamau ia ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa, Kelemānia, Italia, a me nā ʻāina ʻē aʻe o ʻEulopa. He aha ka beret? He aha kona ʻano hoʻohana? Aia ma lalo kahi hoʻolauna pōkole no kēlā me kēia.

ʻO ka beret, he pāpale fiber nani i ka lole koa Farani. He pāpale maʻalahi ke kauwela a he mea kūpono ia no nā locomotives, nā kaʻa, nā kaʻa, nā luina, nā pailaka, a me nā mea hou aku. ʻO ka ʻoki o kēia pāpale he chamfered, me kahi diski pālahalaha ma waenakonu. ʻO ke kikowaena o ka diski he magnet, a ua hoʻoponopono ʻia ke alo o ka pāpale ma ke ʻano o kahi lipine polū e wili a hoʻoponopono i ka nui. Nui nā kikoʻī no ke kiʻekiʻe o ka pāpale, ke anawaena o ka pōʻai, a me ka font ma ka diski. Loaʻa i nā ʻāina like ʻole nā ​​kikoʻī like ʻole

ʻO nā kala maʻamau o nā berets he ʻeleʻele, uliuli, ʻulaʻula, ʻōmaʻomaʻo, a me nā mea ʻē aʻe. Eia kekahi laʻana,ʻo kaʻulaʻula keʻano o ka socialism a me ka communism,ʻo ka'ōmaʻomaʻo keʻano o kaʻuhane a me ka wiwoʻole o ka pūʻali koa, aʻo kaʻeleʻele keʻano o ka hanohano a me ka mana. Hiki ke koho ʻia nā nui like ʻole e like me ke ʻano o ke poʻo o kēlā me kēia kanaka, a i ke kūʻai ʻana, pono e koho i ka nui e kūpono i kou ʻano poʻo.


null


Pehea e hoʻohana ai i nā berets


He ʻano pāpale koʻikoʻi loa nā Berets, a aia kekahi mau ʻenehana no ke komo ʻana iā lākou. Ma lalo, e wehewehe mākou i ka hoʻohana ʻana o Berets.

1. Hoʻoponopono i ka nui o ka pāpale

Hoʻohana ʻia ke kola polū ma ke alo o ka beret e hoʻoponopono i ka nui o ka pāpale, hiki ke hoʻoponopono ʻia e like me ke ʻano o ke poʻo o kēlā me kēia kanaka. Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana, e hoʻopaʻa paʻa i ka lipine kala o ke kola

2. Ka nui o ke komo ʻana i ka pāpale

ʻO ka mea maʻamau, pono e hoʻohuli iki ʻia ka beret i hope a i waho e hōʻike piha i kona ʻano. ʻO ka ʻaoʻao ʻōpuʻu ma ke kua ma waenakonu o ke poʻo, a ʻo ka ʻaoʻao hema a me ka ʻaoʻao ʻākau e uhi ma luna o nā pepeiao. Ke kū i mua, pono e kūlou ka ʻaoʻao mua i ke kūlana o nā maka.

3. Hoʻohālikelike me ke ʻano lole

ʻO ka beret he pāpale me kahiʻano kūikawā i nani a me ka'ōpiopio. No laila, i ke koho ʻana i kahi beret, he mea nui e hoʻohui pū me kou ʻano lole. Inā he lole, ʻaʻahu ʻili, jeans, a pōkole paha, hiki iā ʻoe ke hoʻohui iā lākou me ka beret, akā e hoʻolohe i ka hui ʻana o ke ʻano, ʻoi aku ka nui o nā kāne, pono lākou e koho i ke kala kūpono a me ka nui.

4. Ka mālama ʻana i nā berets

Ma muli o ke ʻano ʻokoʻa o nā berets, he mea nui e pale aku i ka lā a me ka hoʻomaʻemaʻe i ka wā mālama mau, a me ka holoi ʻana me ka wai. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pulupulu a i ʻole ka pulupulu palupalu e holoi i ka lepo a me ka lepo ma ka ʻili. Hiki ke hoʻomaʻemaʻe ʻia kekahi berets me ka vīnega, e like me ka wai lemon a me ka wai wai i hoʻoheheʻe ʻia, ma hope o ka ʻelemakule a huli melemele. Ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana, waiho i kahi wahi e maloʻo maikaʻi.

ʻO ka pōkole, he pāpale kūʻokoʻa loa ka beret e hoʻoilina i ka moʻomeheu kuʻuna Farani a me ke ʻano hana kiʻi, ʻoiai e halihali ana i nā mea ʻōpio, a aloha nui ʻia e ka poʻe ʻōpio. I ka hoʻohana ʻana i nā berets, pono e noʻonoʻo i ke koho kala a me ka hoʻoponopono ʻana i ka nui. Pono e hui pū ʻia ka hui ʻana o nā berets me kou ʻano lole ponoʻī. I ka mālama ʻana, e makaʻala ʻaʻole e hōʻike iā lākou i ka lā a hoʻomaʻemaʻe paha iā lākou, i hiki ai i nā berets ke hele pū me mākou no ka manawa lōʻihi.


NA BERET A YINWODE

FIBER: 100 Wool/Rabbit hair/Chenille/ nā pulu i hana ʻia

KULA: ʻulaʻula / ʻulaʻula / uliuli / keʻokeʻo / ʻeleʻele / melemele / ʻōmaʻomaʻo / 50 mau waihoʻoluʻu maʻamau

LOGO: nā hōʻailona maʻamau

SIZE: hoʻopilikino ʻia

E HOAKAKA MAI NO KA LOA MAI I NA LA'A'A!

, null