Leave Your Message
Akụkọ nyocha ahịa gbasara okpu Europe na America

Akụkọ ngwaahịa

Akụkọ nyocha ahịa gbasara okpu Europe na America

2023-11-12

Site na mmụba nke ụkpụrụ ibi ndụ ndị mmadụ na-aga n'ihu, okpu/okpu, dị ka ngwa ejiji, ejirila nke nta nke nta bụrụ akụkụ dị mkpa nke ndụ anyị kwa ụbọchị. Nyocha a chọrọ ime nyocha zuru oke nke ahịa okpu na Europe na America, ma mee nyocha miri emi site na nha ahịa, ọchịchọ ndị ahịa, njirimara ngwaahịa na akụkụ ndị ọzọ.

1. Market Overview

1. Market size nke okpu na Europe na America

Dabere na data nyocha ahịa, nha ahịa okpu Europe na America ruru ihe dị ka ijeri dollar 22 na 2019,

N'afọ 2020, n'ihi mmetụta nke ọrịa na-efe efe, ahịa okpu na-agbasawanye, na ọnụ ahịa ahịa ruru ijeri dollar 26.5. A na-atụ anya na nha ahịa ga-anọgide na-enwe ọganihu dị elu na afọ ndị na-abịanụ.

2. Eserese nke ndị na-eri okpu Europe na America

Ndị na-eri okpu Europe na America bụ ndị na-eto eto, ebe ndị na-azụ ahịa na-etinyekarị uche n'etiti afọ 18 na 35, yana nkesa nkesa nwoke na nwanyị. N'otu oge ahụ, ndị na-azụ ahịa nwere ihe dị elu chọrọ maka ụdị, agba, ihe onwunwe, ọnụahịa, na akụkụ ndị ọzọ nke okpu, na-atụ anya ịzụta ngwaahịa ejiji, nke dị mma na nke dị elu.

2, Ngwaahịa Atụmatụ

1. Ụdị

Enwere ụdị okpu dị iche iche na Europe na America, nke na-ekewa n'ime okpu egwuregwu, okpu ire ọbọgwụ, okpu woolen, berets, okpu ahịhịa, okpu mmetụta, okpu fedora, bọket okpu baseball na ihe ndị ọzọ. N'ime ha, okpu egwuregwu na-ewu ewu na ahịa ndị Europe na America. N'ihe gbasara ọdịdị okpu, ụdị okpu cowboy na-ewu ewu nke ukwuu.

2. Agba

Okpu Europe na America bụ isi na agba dị ka oji, ọcha, isi awọ, na ọbara ọbara, na ngwakọta agba ndị a kpochapụwo dị na ahịa.

Ọ na-ewu ewu nke ukwuu, na okpu na agba dị iche iche dị ka na-egbuke egbuke na fluorescent na-emelite mgbe niile ma na-emelite ya na ejiji ejiji.

3. Ihe

A na-ejikarị ihe eji arụ ọrụ dị elu eme okpu Europe na America, dị ka owu, silk, ajị anụ, wdg.

Nantong Yinwode Textile Technology Co., Ltd., dị ka onye ndu na ụlọ ọrụ na-emepụta okpu China nwere ahụmahụ bara ụba na ọrụ OEM ODM. Ngwaahịa anyị bụ isi gụnyere okpu beret, okpu fedora, okpu ahịhịa, okpu ahịhịa, okpu ehi, bọket, okpu ụmụaka, okpu nkịta, okpu egwuregwu na ihe ndị ọzọ.

Kpọtụrụ anyị ka ị nweta ihe nlele efu!

efu