Leave Your Message
Lipoti Su'esu'ega Maketi i luga o pulou Europa ma Amerika

Oloa Tala Fou

Lipoti Su'esu'ega Maketi i luga o pulou Europa ma Amerika

2023-11-12

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, o pulou / pulou, o se mea faʻapitoa, ua faasolosolo malie ona avea tagata ma vaega taua o tatou olaga i aso taitasi. O lenei suʻesuʻega e faʻamoemoe e faia se suʻesuʻega atoatoa o le maketi o pulou i Europa ma Amerika, ma faʻatautaia auʻiliʻiliga loloto mai le tele o maketi, manaoga o tagata faatau, uiga o oloa, ma isi vaega.

1, Va'aiga lautele o Maketi

1. Tele maketi o pulou i Europa ma Amerika

E tusa ai ma faʻamatalaga suʻesuʻega maketi, o le tele o le maketi o pulou Europa ma Amerika na oʻo atu ile 22 piliona US tala ile 2019,

I le 2020, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, na faʻalautele atili ai le maketi o pulou, ma le tele o maketi e oʻo atu i le 26.5 piliona US tala. O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o le maketi i tausaga o lumanaʻi.

2. Ata o tagata Europa ma Amerika fa'atau pulou

O tagata fa'atau pulou Europa ma Amerika e masani lava o tupulaga talavou, fa'atasi ai ma tagata fa'atau i le va o le 18 ma le 35 tausaga, fa'atasi ai ma le averesi o fa'asoa i itupa. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai i tagata faʻatau manaʻoga maualuga mo le sitaili, lanu, meafaitino, tau, ma isi vaega o pulou, faʻamoemoe e faʻatau oloa faʻalelei, faʻalelei, ma maualuga maualuga.

2、 Fa'amatalaga o oloa

1. Sitaili

E i ai sitaili eseese o pulou i Europa ma Amerika, e masani ona vaevaeina i pulou taʻaloga, pulou laulaufaiva pato, pulou fulufulu, berets, pulou vaomago, pulou fedora, pakete pulou pulou peisipolo ma isi. Faatasi ai ma i latou, o pulou taʻaloga e sili atu ona lauiloa i maketi a Europa ma Amerika.

2. Lanu

O pulou Europa ma Amerika e masani lava i lanu e pei o le uliuli, paʻepaʻe, efuefu, ma le mumu, ma o nei lanu lanu masani o loʻo i luga o le maketi.

E fai si lauiloa, ma pulou i lanu eseese e pei o le susulu ma le fluorescent e faʻafouina pea ma faʻafouina i le masani o tifiga.

3. Mea

O pulou Europa ma Amerika e tele lava ina faia i mea e sili ona lelei, e pei o le cotton, siliki, fulufulu mamoe, ma isi.

Nantong Yinwode Textile Technology Co., Ltd., i le avea ai ma taʻitaʻi i le gaosiga o pulou a Saina e iai le poto masani i OEM ODM SERVICES. O a tatou oloa autu e aofia ai pulou beret, fedora lagona pulou, visors, pulou mago, pulou kaupoe, pakete, pulou o tamaiti, pulou o taifau, pulou taʻaloga ma isi.

FA'A'ATA'I MAI IA IA IA MAUA FA'ATA'ITA'IGA E TOTOGI!

null